Roozemond [+] De Haan

De laatste jaren heeft advocatenkantoor Roozemond [+] De Haan spraakmakende zaken gevoerd, die het nieuws behaald hebben. Het kantoor in Utrecht is gespecialiseerd in strafzaken en zogenoemde HIC-zaken. Ondanks de media-aandacht, werd hun website beperkt gevonden op de spraakmakende zaken. In 2018 onderging Roozemond [+] De Haan ook een naamwijzing. Tijd voor een nieuwe uitstraling en een doorvertaling naar een nieuwe website.

De uitdaging

Zoals het werkt in deze sector komt de meeste clientèle bij hen terecht via mond-tot-mond reclame, maar ook steeds vaker door zaken die de media halen. In 2018 heeft Roozemond [+] De Haan verschillende grote zaken gedaan waar uitvoerige media aandacht voor is geweest. Opvallend genoeg werd de website van rdhadvocaten.nl niet of nauwelijks gevonden op deze zaken.

Daarnaast kende de website performance problemen. Enerzijds ging dit om trage laadtijd van de website, anderzijds ging dit om configuraties van de bestaande WordPress installatie, die het optimaal functioneren van de website belemmerden.

Wat hebben we gedaan?

We zijn begonnen met het evalueren van de content van de website: Past alles nog binnen de huidige specialiteiten van het kantoor en de advocaten, zijn er zaken die we extra willen uitlichten en op welke manier kunnen we dit vormgeven? Een belangrijke wens van de klant was om de bestaande nieuwsberichten zo veel mogelijk te behouden, maar deze in een nieuwe opzet wel meer body te geven.

Stijl

Roozemond [+] De Haan had initieel aangegeven niet te veel te willen veranderen aan de huisstijl. Hierin heeft V1 Communicatie uit eigen initiatief toch een designvoorstel gemaakt wat beter past bij het kantoor anno 2019. Het ontwerp geeft ruimte aan de individuele advocaten en legt meer nadruk op de nieuwsberichten. Deze stijlverandering is zeer positief ontvangen en is dan ook nu te zien op de huidige website.

Website

Naast de visuele aanpassingen en herstructuring van de content, is de WordPress installatie vanaf de grond af aan opnieuw opgezet. Door middel van op maat gemaakte functionaliteiten is de website opnieuw gelanceerd. Performance, beveiliging en een goed back-up systeem zijn daar essentiële onderdelen van.

Na een training op locatie in Utrecht konden medewerkers zelf actief aan de slag met het opbouwen van de nieuwe content en het plaatsen van nieuwsberichten.

Een resultaat met overtuiging

Op rdhadvocaten.nl is sinds medio april de nieuwe website te zien.
Een strakke website met sterk fotomateriaal en een boodschap die in direct duidelijk is. Roozemond [+] De Haan advocaten is een specialistisch advocatenkantoor die zowel particulieren als grote ondernemingen bijstaat in de rechtbank.

Wij zijn trost op het eindresultaat en bedanken Jaap-Willem Roozemond, Arjan de Haan en extern adviseur Erwin de Haan voor het vertrouwen dat ze hebben gehad in V1 Communicatie.

Allereerst heeft V1 met de nieuwe opbouw ervoor gezorgd dat de website weer goed vindbaar is en een veel kortere laadtijd heeft. De nieuwe opmaak zorgt voor een professionele, strakke en frisse weergave van het bedrijf. De prominente plek die het team heeft gekregen op de website geeft de weerspiegeling van het advocatenkantoor weer. V1 heeft ingespeeld op onze behoeftes en tegelijkertijd waren zij kritisch en adviserend in het proces. De CMS-training die ik heb gevolgd bij V1 was leerzaam. Wij willen André en de rest van het team bedanken voor hun inzet.

Erwin de Haan

Marketing adviseur

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×