Ymke

Creatieve Duizendpoot

Mijn functie

  • UX design
  • Websites bouwen en support
  • Video’s opnemen en editten
  • Social media beheren

Ymke

Creatieve Duizendpoot

Mijn functie

  • UX design
  • Websites bouwen en support
  • Video’s opnemen en editten
  • Social media beheren

Maak kennis met Ymke

“Als ik eenmaal een idee heb, iets wat ik wil doen, dan zet ik echt mijn tanden er in en ga ik er voor.”

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Ymke

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Ymke van Enk. Ik ben 27 jaar en getrouwd met Glenn. Ik werk nu al een aantal jaar bij V1 Communicatie. Ik ben opgeleid als UX-designer, ook wel Interaction Designer en daar ben ik ook voor afgestudeerd. Binnen V1 heb ik onderhand heel veel verschillende taken. Ik begon met voornamelijk intranetten maken voor een scholengemeenschap. Daar ben ik echt jaren heel veel mee bezig geweest. En nu ben ik ondertussen ook bezig met support, dit soort video’s, een deel van de website in elkaar zetten en een stukje online marketing.

Wat zijn je hobby’s?

Wat mijn hobby’s zijn? Dat ligt met name bij mijn auto. Ik heb een Landrover Freelander, ookwel de Jurassic Freelander. Die hebben we grotendeels omgebouwd. Met een daktent er op en we rijden daarmee graag 4×4 tours en zijn graag buiten. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn. Ik ben groot fan van haken en dingen in elkaar knutselen, dingen uitdenken en dat soort dingen. Ja, dat is het eigenlijk wel.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

Nou, wat dan mijn trots is? Ik ben trots op mijn auto! Dat is een trots buiten V1, iets waar ik heel erg blij mee ben. Ik ben trots op mijn auto, wat hij kan en wat hij doet en wat ik daar voor kan regelen, ook samen met mijn man. En als ik dan kijk naar mijn talent. Ik denk dat het dan is dat ik dingen snel kan leren. Als ik eenmaal een idee heb, iets wat ik wil doen, dan zet ik echt mijn tanden er in en ga ik er voor. En wil het ook gewoon graag gedaan hebben! Ook als er nieuwe ideeën zijn of leuke dingen om te doen. Nou, dan sta ik er open voor en gaan we er voor! Ik denk dat je dat best wel kan zien als talent.

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Waarom ben ik zo’n leuke collega? Ik denk dat dat ook mede te maken heeft met mijn talent. Dat als iemand iets zegt, binnen of buiten V1. Het maakt niet uit wat. Dat ik eigenlijk overal voor open sta. Ik ga graag aan de slag, ga graag leuke dingen doen en ga graag aan het werk. Ja, zo ook deze kamer. Daar was een idee voor; het moest een soort van mancave worden maar ook een soort van studio, weet ik veel wat allemaal. En dat hebben we nu gewoon zo met een aantal mensen zo gemaakt. En dan samen hard doorwerken en dan kom je er wel!

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

Tja, niet zo heel veel. Ik hoop dat je geniet van de video’s en dat je het leuk vind om alle mensen achter V1 te leren kennen! En mocht je nog iets anders van ze willen weten laat het ons dan even weten! Op de socials reageren of stuur een berichtje of wat dan ook. En misschien stel ik die vraag wel aan de volgende!