Wendy

Vakkundige Vormgever

Mijn functie

  • Vormgever
  • Sportfanaat
  • Chefkok

Wendy

Vakkundige Vormgever

Mijn functie

  • Vormgever
  • Sportfanaat
  • Chefkok

Maak kennis met Wendy

” Ik vind het vooral leuk met alle collega’s, gewoon de gezelligheid en dat maakt het werk echt wel een stuk leuker!”

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Wendy

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Wendy ten Hove, ben 27 jaar oud en ik woon in Kampen samen met Luc en mijn twee katten. Mijn functie bij V1 Communicatie is junior designer. Dus ik hou mij op dit moment vooral bezig met correcties doorvoeren en ontwerpen maken voor bijvoorbeeld een mailing. “Hoe ik bij V1 terecht ben gekomen?”
Mijn vriend is personal trainer van Frank en via via is zo het balletje gaan rollen en heb ik hier gesolliciteerd en dat kwam allemaal op zijn pootjes terecht. “Wat vind ik het leukst om te doen?” Ja, gewoon het vormgeven. Dus echt het van niks iets maken. Maar gewoon correcties doorvoeren vind ik ook heel leuk. En ik vind het vooral leuk met alle collega’s, gewoon de gezelligheid en dat maakt het werk echt wel een stuk leuker ook.

Wat zijn je hobby’s?

Sowieso het kappersvak! Dat vind ik gewoon heel erg leuk want ik heb hiervoor ook vijf jaar in het kappersvak gezeten. En dat blijft gewoon een hobby van mij. Het vak vind ik mega leuk! Ik doe aan paaldansen, dat vind ik ook heel erg leuk om mee bezig te zijn. En koken, gewoon lekkere dingen koken vind ik leuk. En natuurlijk een boek lezen, wandelen en actief bezig zijn.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

Ik denk dat mijn hobbies wel mijn talenten zijn want ik heb geen gekke dingetjes waarvan ik denk; hé, dat kan ik wat niemand kan. “Wat mijn talent is binnen het werk?” Dat vind ik een hele lastige vraag. “Een voorbeeld van iets waar ik trots op ben?” Nou, ik heb een logo ontworpen voor een tuinier bedrijf. Die legt allemaal tuinen aan en maakt daar ontwerpen voor. En het moment dat je dat dan bijvoorbeeld op een rotonde ziet staan, met jouw logo heel groot op zo’n bord, dat vind ik wel heel tof!

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Dat vind ik ook een hele moeilijke vraag. Ik denk gewoon om de gezelligheid en ik vind het ook niet vervelend om een babbeltje te doen. Ik kan ook mijn mond houden als dat moet.

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

“Van mij of van V1?” Ik ben een enorme dierenliefhebber!