Ruben

Technische Eindbaas

Mijn functie

  • Chef internet
  • Developer
  • Mr. dual monitor

Ruben

Technische Eindbaas

Mijn functie

  • Chef internet
  • Developer
  • Mr. dual monitor

Maak kennis met Ruben

” Alles wat klikbaar is, beweegt en op het internet staat, daar doe ik iets mee. “

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Ruben

Wie ben je en wat is je functie?

Hai, ik ben Ruben. “Wat ben ik bij V1?” Ik zeg altijd tegen klanten; alles wat klikbaar is, beweegt en op het internet staat, daar doe ik iets mee. Dus in de meeste gevallen is dat websites en alles wat daar omheen hangt. Ja, de website zei Chef Internet maar onderhand is het Technische Eindbaas. Dus dat slaat een beetje terug op wat ik net zei. Daar heb ik een leuk geluidje voor. Ruben speelt een geluid af: 🎶 Mand 🎶. Gewoon wat korter dus. Maar goed, ja, zoiets.

Wat zijn je hobby’s?

Naja, een Streamdeck met geluidjes is meer een leuke gimmick maar inderdaad, met gadgets rommelen en naja, vraag maar aan mijn vrouw thuis. Alles is geautomatiseerd en gedaan. Maar ja, dat is toch wel een beetje passie en werk combineren. Maar zoals hier heb ik wat leuke geluidjes. Wil je er één horen? (Zeker) Welke, V1? Ruben speelt een geluid af: 🎶 V1 is de bom 🎶. En deze is voor jou Frank! Ruben speelt een geluid af: 🎶 Romig 🎶.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

Daar zeg je me wat. Ja, ik vind het altijd wel een uitdaging om hetgeen waarvan normaal gesproken je denkt dit gaat niet lukken, toch werkend te krijgen. En hier op het werk, denk bijvoorbeeld aan een design van één van onze designers. Waarvan je denkt, oh, dit animatietjes zou echt heel vet zijn. En daar toch even een middagje in te investeren en dan wel met trots terugkijken van; hé, nice! Het werkt! En dat net een beetje de wow factor geeft aan -in dit geval- een website. Maar dit kan ook met iets heel anders zijn. Ja, gewoon net even een stapje verder lopen waardoor je ook echt wel heel trots kan zijn op wat je voor elkaar hebt gekregen.

“Wat mijn talenten zijn of waar ik trots op ben buiten V1? Naja, op zich wel met dit soort dingetjes en electronica. Maar daarnaast vind ik met visuals werken ook heel leuk. In mijn vrije tijd ben ik bijvoorbeeld teamleider bij ons in de kerk voor het visuele stuk. Dus eigenlijk alles wat daar op het grote scherm terecht komt, dat manage ik en vertel de mensen daarin wat ze beter wel en niet kunnen doen. En daar leiding aan te mogen geven en ook dat is eigenlijk wel iets wat terugslaat op wat ik gewoon heel graag doe. En dat is toch wel met techniek en creatieve onderwerpen werken.

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Tja. Vanzelfsprekend zou je zeggen. Nee, alle gekheid op een stokje. Ik denk dat dat het meest komt door mijn technische hulp die ik mijn collega’s kan bieden. Dus dingen die vastlopen of niet meer werken, weer werkend krijgen en ja, daarin mensen weer op de rit te helpen en ik denk dat de meeste collega’s daar wel tevreden mee zijn. Denk ik. Hoop ik.

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

Goeie vraag. “Wat ze van mij nog moeten weten?” Tja, naja, als klant zijnde moeten ze weten dat ik hier soms op de meest gekke late uren op de briljante ideeën kom. Dus de leuke animatie in jouw website is negen van de tien keer om 1 uur ‘s nachts bedacht. Omdat ik dan in één keer een helder moment heb en dan lukt het ineens. Dus ja, de beste ideeën op de gekste tijden denk ik. Dat is wel iets geks denk ik.