Piedade

Marketing Maestro

Mijn functie

  • Online marketeer
  • Project manager
  • SEA en SEO
  • Social advertising en e-mail marketing.

Piedade

Marketing Maestro

Mijn functie

  • Online marketeer
  • Project manager
  • SEA en SEO
  • Social advertising en e-mail marketing.

Maak kennis met Piedade

” Ik ben een soort van spin in het web wat betreft strategie.”

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Piedade

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben dus Piedade en werk hier voor V1 als senior projectmanager en online marketeer. Dat houd in dat ik een soort van spin in het web ben wat betreft strategie. Maar ik doe ook een stukje project management en het operationele gedeelte van online marketing. Denk dan aan SEA, SEO, social advertising en e-mail marketing. Het werk is iedere dag anders en voor iedere klant is het ook anders. Dus het is maar net wat een klant nodig heeft. We proberen er altijd zo veel mogelijk mooie resultaten uit te halen.

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn eigenlijk wielrennen. Wielrennen dat is mijn grootste hobby, denk ik. Daarnaast vind ik het ook leuk om wat te koken en nieuwe recepten te proberen thuis. De laatste tijd maak ik heel vaak pizza’s. Maar dan ook echt zoals ze ze in Italië ook maken. Dus koken vind ik heel erg leuk om te doen. Ja, verder kun je mij wakker maken om voetbal te kijken. Ik ben een groot Ajax fan.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

Weetje, ik heb doorzettingsvermogen en ik ben heel erg oplossingsgericht. Dus in het meedenken zie je dat uiteindelijk terug.

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Waarom ben ik zo’n leuke collega? Nou, dat vind ik niet zo’n moeilijke vraag. Ik ben altijd bereid om mee te denken als je ergens tegenaan loopt. Daarnaast ben ik niet te beroerd om te trakteren als er iets leuks is gebeurd privé of binnen V1. Dus ja, dat maakt mij een leuke collega!

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

Ja, misschien is het wel leuk om te weten dat ik drie talen spreek. Dat zijn Portugees, Engels en Nederlands. HTML en CSS zijn natuurlijk ook gewoon talen dus daarmee kan ik klanten ook allemaal helpen.