Melody

ROASsistent

Mijn functie

  • Online marketeer
  • Baasje van Mila
  • Mario kart talent

Melody

ROASsistent

Mijn functie

  • Online marketeer
  • Baasje van Mila
  • Mario kart talent

Maak kennis met Melody

” Ik vind het heerlijk om teksten te schrijven, mij in van alles en nog wat te storten en onderzoek te doen. “

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Melody

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Melody, Melody van der Staaten. Ik kom uit Zeewolde en ben 26 jaar. Samen met mijn vriend heb ik in Zeewolde onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en daar woon ik samen met hem en onze hond Mila. Bij V1 Communicatie ben ik gestart als junior online marketeer. Onlangs, dus ik werk er echt nog pas net en ik vind het heel erg leuk!

“Hoe ik zo bij V1 terecht ben gekomen?” Via Danique. Danique en ik kennen elkaar van een heel ver verleden terug, van de middelbare school. En vorig jaar zijn wij met elkaar in contact gekomen over het werk wat zij doet en het werk wat ik toen deed en waar ik het niet zo leuk meer vond. En zo doende is eigenlijk het balletje gaan rollen en heb ik mijn oude baan opgezegd en ben ik hier een hele nieuwe carrière switch begonnen.

“Of ik bang ben dat ik het misschien niet leuk ge vinden?” Nee, ik heb echt het gevoel dat het goed komt! Ik vind het superleuk om te doen, online marketing is ook echt een beetje mijn hobby. Ik vind het heerlijk om teksten te schrijven, mij in van alles en nog wat te storten, onderzoek te doen, dus ik vind het echt ontzettend leuk om te doen.

Wat zijn je hobby’s?

“Of online marketing ook gezien kan worden als een hobby van mij?” Ja, ik wil wel zeker zeggen dat dit echt een hobby is geworden maar ik denk dat ik ook echt ontelbaar veel hobby’s heb. Ik vind zo veel dingen namelijk echt leuk om te doen. Maar ik heb er eigenlijk gewoon te weinig tijd voor. Maar hetgeen wat ik echt superleuk vind om te doen is reizen. Ik hou d’r echt van om lekker d’r uit te gaan, nieuwe landen te ontdekken, cultuur te snuiven en dan weer lekker terug op de bodem te komen. En ja, m’n nieuwe huis. Ik vind interieur tegenwoordig ook super interessant nu we natuurlijk bezig zijn met onze nieuwe woning inrichten. Dus dat is ook een extra hobby die erbij is gekomen nu.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

“Of je online marketing al een talent van mij kan noemen?” Nou, ik denk dat dat dat er wel een beetje mee te maken heeft want ik merk wel dat ik mijn talent steeds meer begin te ontdekken, dat ik eigenlijk heel erg creatief ben van mijzelf en dat eigenlijk nooit heb ja, nooit echt heb gedacht dat ik dat in mij had. Ik zei altijd van; “Ja, creatief dat ben ik echt niet. Daar moet je echt niet voor bij mijn zijn.” Terwijl, nu ik merk dat ik er mee bezig ben, dat er zo veel meer loskomt daarin. Dus dat vind ik echt leuk om te zien.

“Of ik één ding kan noemen waar ik trots op ben?” Oeh, dat is een lastige vraag! Ik denk dat ik vooral heel erg trots ben op het feit dat ik echt uit mijn comfort zone ben getreden en echt nieuwe avonturen aan aan het gaan ben. En ja, heel veel nieuwe dingen aan het leren ben daardoor nu. Naja, ik denk dat één van de grootste doelen is, die ik had gesteld voor mijzelf was dus; stoppen bij mijn oude werk en een nieuwe functie aangaan hier. Dat is wel echt een hele grote stap die ik heb gemaakt en voor nu zal dat voornamelijk zijn; leren in mijn nieuwe functie als online marketeer. Wat daarbij komt kijken en hoe ik daar zo veel mogelijk ik kan groeien.

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Ik ben natuurlijk een superleuke collega omdat ik een tweede kantoorhond meeneem naar kantoor. Ik was een beetje een soort twee in één prijs die het circus hier compleet maakt. En natuurlijk ben ik zelf gewoon supergezellig maar ik denk dat de fluffy viervoeter een hele hoop goed doet ook.

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

“Iets wat ze van mij moeten weten?” Ja. Ik ben een die hard champion Mario kart maar ik laat iedereen hier gewoon winnen. Dus zij denken dat zij heel erg goed zijn maar ja, omdat ik natuurlijk nog een beetje newbie ben denk ik; joh, ik geef hun een goeie start maar:

Als ik eenmaal loskom, ga ik keihard!