Martijn

Design Tovenaar

Mijn functie

  • Brand design
  • Digital design
  • Motion design
  • Webdesign

Martijn

Design Tovenaar

Mijn functie

  • Brand design
  • Digital design
  • Motion design
  • Webdesign

Maak kennis met Martijn

” Eigenlijk ben ik gewoon een ontwerper met een flinke bak ervaring.”

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Martijn

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Martijn en ik ben hier senior designer. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Dat is echt een drukke business. Wat een senior designer is? Dat betekent eigenlijk gewoon dat ik ontwerper ben met een flinke bak ervaring. Wat ik hier doe is eigenlijk heel breed. Dat is een stukje brand design, motion design, digital design dus ja, eigenlijk bijna allround design kun je haast wel zeggen. Vind je alles ook leuk om te doen? Ja, alleen het ene is wel leuker dan het andere. Wat ik echt heel leuk vind? Webdesign. Het stukje digitale en dan vooral die kleine dingetjes doen die het verschil maken.

Wat zijn je hobby’s?

Hobby’s? Kijk, sommige mensen hebben hobby’s, ik heb kinderen. Die nemen lekker veel tijd in beslag, maar nee, dat is hartstikke leuk! Maar goed, daarnaast heb ik ook wel hobby’s hoor. Ik vind het hartstikke leuk om in de keuken te staan lekkere dingen te maken, te bakken en pizza’s maken. Dat is wel echt een hobby. En daarnaast muziek maken! Ik drum soms.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

Oei, ja, mijn vrouw zegt altijd dat ik ongekend veel talent heb, dus dan ben ik hier nog wel even bezig. Maar als ik echt niets moet noemen dan is het dat ik iets dat ik snel leer. Dat als ik iets wil kunnen, dat ik mij daarvoor inzet en dat ik het ook wel kan.

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Ja, ben ik wel zo’n leuke collega? Misschien ben ik wel verschrikkelijk. Nee, ik denk dat ik wel een leuke collega ben omdat ik wel oprecht geïnteresseerd ben in mensen. En dat ik ook wel hou van een leuke dosis humor, goeie grappen en gezelligheid. Maar goed, daarnaast streef ik ook echt wel naar kwaliteit! Dus die combinatie maakt het leuk.

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

Iets wat ze van mij moeten weten? Of van V1? Nou, dat vind ik een hele moeilijke vraag. Ik denk het eigenlijk niet. Nee ik heb niet zo veel geheimen.