Marita

Marketing Meesterbrein

Mijn functie

  • Online marketier
  • Project manager
  • SEO
  • Snoeppot vuller

Marita

Marketing Meesterbrein

Mijn functie

  • Online marketier
  • Project manager
  • SEO
  • Snoeppot vuller

Maak kennis met Marita

“Je moet je natuurlijk constant verplaatsen in de klant en dat vind ik leuk om te doen!”

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Marita

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Marita Dekker, 33 jaar en kom uit Putten. Door vele omwegen ben ik in Harderwijk beland en daar woon ik nu heel fijn! Ik hou van sporten. Vooral van  skiën!

Ik doe online marketing bij V1 en ook project management. Nog niet zo heel lang zit ik bij V1, maar het bevalt goed! Ik heb ook leuke collega’s! Mijn passie ligt wel bij SEO want ik hou ervan om websites en webshops helemaal uit te pluizen; wat kan er beter, wat kan er gebruiksvriendelijker. Wat kan er allemaal zonder te adverteren om meer verkeer op je website brengen en ook meer conversie maken.

Wat zijn je hobby’s?

Dat is dan toch reizen. Ja, ik hou van reizen. Ik moet echt vaak weg en eventjes uit de omgeving zijn. Even naar iets anders, het liefst naar de bergen. Ik heb echt wel een passie voor wintersport. En ja, dat doe ik dan ook wel een paar keer per jaar. En verder hou ik ook wel van warme tropische oorden. Dus ik probeer ook zo vaak als dat kan een warm land te bezoeken.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

Qua werk denk ik dat ik mij goed kan inleven in de klant. Ik heb ook veel in de sales gezeten en daar moet je je natuurlijk constant verplaatsen in de klant en dat vind ik leuk om te doen. Maar ik denk ook dat ik inmiddels door aardig wat ervaring, daar ook goed in ben geworden. Dus ja, de behoefte van de klant herkennen en daar dan een plan voor schrijven. En er ook naar handelen.

En ja, buiten V1, ik kan goed skiën. Ik hou wel van heel veel verschillende sporten. Ik heb ook een sport studie gedaan maar via omwegen toch in de marketing beland. Maar ja, ik hou gewoon heel erg van sporten. Ik ben wel aardig sportief dus, ja, ik weet niet of dat een talent is. Ik ben nooit topsporter geworden, helaas! Maar ja, skiën vind ik wel heel leuk, volleyballen ook. Ik doe het graag, maar echt talent? Dat weet ik niet.

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Omdat ik pepernoten koop? Ik hou van lekker eten en ja, ik ben niet perse een feeder. Maar ik hou wel van lekkere tussendoortjes, een snackje en een dingetje en taartjes en koekjes. Dus ja, ik merkte al heel snel dat er hier vaak lege potten stonden dus ik vind het leuk om die te vullen en volgens mij zijn mensen daar wel blij mee.

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

Nou. Dat weet ik niet.

Neem contact op met V1!