Lyn

Visuele Vakvrouw

Mijn functie

  • Grafisch vormgever
  • Online designer
  • Offline designer
  • Grappenmaker

Lyn

Visuele Vakvrouw

Mijn functie

  • Grafisch vormgever
  • Online designer
  • Offline designer
  • Grappenmaker

Maak kennis met Lyn

“Het is heel divers werk en dat maakt het voor mij juist heel leuk!”

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Lyn

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Lyn Bakker, geboren en getogen in Harderwijk en woon nog steeds met veel plezier in Harderwijk. Helaas nog wel bij mijn ouders maar hopelijk komt daar snel verandering in! En ja, ik werk hier als grafisch vormgever, met veel plezier en alle motivatie! Daarnaast doe ik nog een deeltijdstudie in Arnhem voor Communicatie en Multimedia Design. Nou, eigenlijk doe ik heel divers werk. De ene keer ben ik bezig met offlinewerkzaamheden oftewel drukwerk, magazines, advertenties en noem zo maar op.

De andere keer ben ik bezig met social media posts, websites en advertenties online. Dus het is heel divers en dat maakt het voor mij ook heel leuk. Online vind ik wel leuker en zie ik er voor mijzelf ook wel meer een toekomst in. Ik heb veel plezier in het ontwerpen van websites, maar ik vind social mediapost en dat soort dergelijke dingen vind ik ook interessant. Ook juist met de marketing daarachter.

Wat zijn je hobby’s?

Ik vind het ontzettend fijn om met de hond op pad te gaan. Gewoon lekker even je hoofd leegmaken en het is altijd leuk om te zien hoeveel plezier zo’n diertje op dat moment heeft. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om d’r gewoon lekker zelf op uit te gaan. Dingen ondernemen, gekke uitjes doen, dropjes en stadjes verkennen en dergelijke. En daarnaast is feesten met vrienden is ook altijd wel leuk en gezellig! Gekke uitjes doen kan van alles zijn. Gewoon karten en naar een klimbos gaan. Dingen doen wat je normaliter niet dagelijks doet maar wel wat leuks doet en er op uit gaan zeg maar. Het is vooral buiten je comfortzone dingen opzoeken.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

Ik ben trots op mijzelf dat ik nu naar een aantal jaar deeltijd studeren, het nog steeds volhoud. Daarom mag in qua plannen mijzelf echt wel een schouderklopje geven. En waar ik nog meer trots op ben? Ja, gewoon op waar ik nu sta op deze leeftijd.

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Die vraag vind ik niet moeilijk hoor, die weet ik! Ik ben altijd in voor een praatje. Ook vind ik het leuk om mensen soms even voor paal te zetten en in voor een lolletje. Samen met Cees en Danique kan ik daarin soms ook wel een team vormen om grappen uit te halen. Wat nog meer leuk is aan mij is dat ik iedereen herken die de trap oploopt, aan zijn of haar loopje.

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

Nou, sowieso dat V1 gewoon een superleuk bedrijf is. Kom er zeker een keer een kijkje nemen als wij iets voor je kunnen betekenen of als je gewoon interesse hebt. En wat je nog meer over mij moet weten? Dat ik gewoon af en toe best gek kan zijn.