Jessie

Artistieke Alleskunner

Mijn functie

  • Junior Designer
  • Illustrator

Jessie

Artistieke Alleskunner

Mijn functie

  • Junior Designer
  • Illustrator

Maak kennis met Jessie

” Alles wat creatief is vind ik leuk. “

Bekijk binnenkort mijn video en kom van alles over mij te weten.

Mijn video komt binnenkort online. Hou onze socials in de gaten!
Het aftellen is begonnen!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Interview met Jessie

Wie ben je en wat is je functie?

Nou, ik ben Jessie en ik ben 23 jaar en ik kom uit Putten. En ik werk hier nu sinds kort als junior designer. Ik woon sinds een tijdje op mijzelf, samen met mijn vriend. Dus ja, dat bevalt heel goed. “Hoe ik bij V1 terecht ben gekomen?” Ik zag op LinkedIn volgens mij, een video van Cees voorbijkomen. En ik vond het supergrappig, het sprak mij gelijk heel erg aan. Ik denk, nou dat is wel een sfeertje dat bij mij past. Dus toen dacht ik; nou, nu moet ik er wel op reageren. “Wat ik allemaal doe bij V1?” Het is nu al moeilijk te zeggen wat ik allemaal doe. Dat zullen gewoon uiteenlopende grafische werkzaamheden zijn, online en ook voor drukwerk. Ik ben tot nu toe vooral bezig geweest met wat brochures, correcties. “Wat ik nog hoop te doen bij V1?” Nou, ik ben super benieuwd wat er allemaal nog meer gaat komen. Ik zou het denk ik wel leuk vinden om een keer een branding of een logo te ontwerpen voor een klant.

Wat zijn je hobby’s?

Ja, zoveel. Alles wat creatief is vind ik leuk. Ik ben gek op fotografie en alles met interieurontwerp, ja, zo veel leuke dingen. Illustreren vind ik ontzettend leuk om te doen. “Wat ik aan het begin van de video an het doen was?” Ja, ik was een illustratie aan het maken voor mijn eigen bedrijfje. Dus dat doe ik ook wel veel in mijn vrije tijd. Dus portret illustraties en kaartjes ontwerpen en dat vind ik ook ontzettend leuk om te doen.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

“Wat mijn talenten zijn?” Nou ja, ik denk dan toch wel gewoon echt creatief bezig zijn. Illustreren is dan denk ik toch wel een klein beetje een talent. En misschien ook wel dat ik zorgzaam ben en er graag oor anderen ben en goed kan luisteren. Ja, misschien dat dat er ook wel eentje is. Ik vind het wel heel leuk dat nu mijn eigen kaartenlijn in een winkel ligt, bij ons in het dorp. En dat je dan daar naar binnen loopt en je eigen spullen ziet liggen, dat vind ik heel gaaf! Als je dan je eigen werk ergens ziet liggen, dat vind ik wel echt het gaafste!

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Oeh, dat is inderdaad een hele moeilijke vraag, vooral omdat ik hier pas net ben. Maar ik denk dat ik een luisterend oor ben, als iemand even wat kwijt wil of dat nu iets vervelends is of iets heel leuks. Ja, ik denk dat ik wel een goede luisteraar ben dan. En ik hoop dat ik een boel gezelligheid meebreng ook.

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

Oh.. Nou, van V1 dat hier super getalenteerde mensen zitten, een mooi creatief bedrijf. “En van mij?” Ja, dat is lastig. Ik ben verslaafd aan de kleur beige en geurkaarsen.