Heidi

Verkeersleider

Mijn functie

  • Traffic manager
  • Project manager
  • Planningen en budgetten
  • Klant contact

Heidi

Verkeersleider

Mijn functie

  • Traffic manager
  • Project manager
  • Planningen en budgetten
  • Klant contact

Maak kennis met Heidi

” Ik breng graag de rode draad aan in het geheel.”

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Heidi

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Heidi, woon in Ermelo en toevallig zit V1 ook in Ermelo. Dus dat is echt lekker naast de deur. Ik heb voorheen altijd als communicatie adviseur gewerkt en ik werk nu sinds november 2021 bij V1. Ik ben een dochter, ik ben een zus en een moeder, een tante en een vrouw van. Ik heb twee volwassen kinderen. Tenminste… Ik ben ook nog nooit echt volwassen geworden.

Er valt nog veel meer te vertellen maar dat is voor nu denk ik niet aan de orde. Maar ik kan nog wel wat vertellen over mijn functie. Ik ben traffic manager en project manager. Voor traffic manager betekent dat, dat ik alle, inkomende vragen die van klanten binnen komen analyseer en behandel. Daarnaast doe ik ook een briefing doe met de klant, wat precies de vraag is en aan de hand daarvan zet ik het weg bij de designers in de planning. En dan hou ik de planning bij, bewaak ik de planning. Dit doe ik natuurlijk samen met de designers. Daarnaast doe ik ook de budgetten en veel tussendoor terug koppelen naar de klant. Zodat we weer feedback krijgen en weer verder kunnen met bepaalde ontwerpen. Wat het ook mag zijn. Voor bepaalde project ben ik echt helemaal betrokken van het begin tot het eind. En manage ik het project ook zo goed mogelijk.

Ja ik vind het super leuk om te doen. We hebben heel veel hele leuke collega’s hier. Daar ben ik echt heel blij mee! En ook hele leuke klanten om mee samen te werken. Want je doet het voor de klant maar ook wel samen met de klant. En dat zijn, ja, ook allemaal leuke mensen waar het heel prettig mee samenwerken is.

Wat zijn je hobby’s?

Ik heb voorheen, tot begin januari 2022, samen met mijn man een sportschool gehad. Inmiddels hebben wij deze verkocht. Mijn man geeft daar nog judo les in de sportschool. En ik geef daar nog één keer in de week body shape en één keer in de week pilates. Dus dat is min of meer ook mijn eigen sport uurtje en mijn hobby. En daarna besteed ik lekker veel tijd aan bankhangen samen met mijn man. Mijn kinderen wonen in principe niet meer thuis maar die zitten veel in de muziek. Dus zodra zij iets muzikaals ten gehore brengen dan gaan wij daar graag naartoe.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

Of ik zelf ook muzikaal ben? Nou, ik ben wel muzikaal maar ik doe er eigenlijk niks mee. Ik vind het verder heerlijk om alleen muziek te luisteren en er niet zo veel mee te doen. Vroeger speelde ik dwarsfluit en zeiden ze dat ik heel getalenteerd was maar toen kwam ik in de pubertijd en vond ik het een truttig instrument worden. En stiekem vind ik dat nog altijd een beetje dus ik heb het nooit meer opgepakt.

Maar mijn talenten? Dat vind ik lastig om van mijzelf te zeggen. Ik probeer altijd lekker mijzelf te zijn. Ik vind het heerlijk ook in mijn werk juist om verbindingen te leggen, goed te luisteren, de rode draad overal in aan te brengen en mensen met elkaar te verbinden.

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Nou, ja, waarom ik een leuke collega ben, vind ik inderdaad een lastige vraag. Dus ik was al naar boven gelopen en vroeg aan mijn collega’s; “Wat moet ik dan zeggen?” Maar ik kreeg weinig antwoord. Helaas!
Wij hebben een heerlijke sfeer hier en we kunnen echt goed met elkaar overweg. En ik hou van een geintje en iedereen hier. Ik luister graag naar de collega’s en ik vind het ook leuk om daarin verbinding aan te brengen. Als je bij de één wat hoort, van joh, weet dat de ander daarmee bezig is. Joh, haak elkaar even aan. Maar goed, dat doet iedereen hier verder.

Maar waarom ik een leuke collega ben, moeten eigenlijk mijn collega’s zelf maar vertellen. Dan ben ik heel nieuwsgierig naar de antwoorden!

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

Wat moeten mensen nog meer van mij weten? Dat vind ik inderdaad een lastige vraag. Ik hou er altijd van om in ieder geval eerlijk te zijn en ik vind het ook niet erg om mij kwetsbaar op te stellen. Ik hou er van om eerlijk, transparant en open te zijn en dat is denk ik ook de manier waarop V1 werkt. Gewoon binnen onderling bij de collega´s maar ook naar de klanten toe. En daarom voel ik mij hier zo op mijn plekje en als een vis in het water bij V1.