Hanneke

Senior Creatieveling

Mijn functie

  • Senior Designer
  • Online communicatiemiddelen
  • Offline communicatiemiddelen

Hannake

Senior Creatieveling

Mijn functie

  • Senior Designer
  • Online communicatiemiddelen
  • Offline communicatiemiddelen

Maak kennis met Hanneke

” Ik ben heel visueel ingesteld, ik werk heel efficiënt en ik heb wel gevoel voor detail. “

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Hanneke

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Hanneke en ik werk al 9 jaar bij V1. Eigenlijk bijna 9 jaar. Ik ben senior designer en ik houd mij bezig met het vormgeven van merken. Ik ontwerp en bedenk offline communicatiemiddelen en ik doe digitaal design. Dus het ontwerpen van een website en andere digitale uitingen. “Wat ik het leukste vind?”
Ik vind hele diverse eigenlijk geweldig, dus de veelzijdigheid vind ik heel leuk daaraan. Maar ik vind ook de afwisseling leuk tussen de ene keer een website bouwen en de andere keer een logo en weer een andere keer met het merk bezig zijn. Die afwisseling vind ik ook leuk. Dus dat je niet alleen maar offline bezig bent of alleen maar online. Maar juist die combinatie daarvan.

Wat zijn je hobby’s?

“Naast het werk?” Ik vind uiteten gaan heel leuk en ben gek op sushi. Ik vind snowboarden heel leuk, snorkelen leuk en schaatsen is ook leuk. Op dit moment heb ik er alleen niet heel veel tijd voor omdat we bezig zijn met een huis bouwen. Dus daar gaat eigenlijk heel veel tijd en energie in zitten. “Of het leuk is om je eigen huis te bouwen?” Ja, dat is heel leuk. Alleen wel heel tijdrovend.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

“Talenten binnen werk bedoel je?” Ja, ik ben heel visueel ingesteld, werk heel efficiënt en ik heb wel gevoel voor detail. Dus dat zijn wel goede talenten die goed van pas komen bij het designen.

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Och, ja, nou dat moet je maar aan mijn collega’s zelf vragen. Ja, dat kunnen zij beter vertellen dan ik over mijzelf.