Danique

Marketing Eindbaas

Mijn functie

  • Mede-eigenaar
  • HR (samen met Dobby)
  • Campagne manager
  • Affiliate specialist

Danique

Marketing Eindbaas

Mijn functie

  • Eigenaar
  • Marketing manager
  • Klanten & campagnes
  • Dobby meenemen

Maak kennis met Danique

“Als cijfers en creativiteit samenkomen, dan heb je mijn favoriete cocktail”

Dagelijks mag ik me bezighouden met het draaien en optimaliseren van social media campagnes. Samen met de designers bedenken we gave concepten, maken we de ads en gaan vervolgens campagnes runnen. Benieuwd naar een van mijn showcases waarbij we €28.000 in de eerste maand hebben omgezet? Bekijk hem dan online!

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Danique

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Danique en samen met Frank ben ik eigenaar van V1 Communicatie. Op dit moment ben ik met name online marketing manager dus ik ga eigenlijk over het overkoepelende geheel van alle klanten en campagnes. Daarnaast heb ik nog een eigen klanten portfolio waar ik zelf aan werk.

Wat zijn je hobby’s en talenten? En waar ben je trots op?

Ik maak graag muziek! Ik zing en speel gitaar en dat vind ik heel erg leuk. Soms ga ik lekker spelletjes doen met vrienden en ik loop daarnaast ook veel met de hond. Rolschaatsen vind ik trouwens ook leuk. Dus ik heb veel hobby’s. Nou, ik denk als je mij ziet rolschaatsen dat het dan niet één van mijn talenten is… Ik vind het wel heel leuk! Ik hoef er niet trots op te zijn, toch? Het is gewoon een hobby. Waar ik wel trots op ben? Op V1! Dat we het nu iets meer dan een half jaar hebben overgenomen en dat we super hard aan het groeien zijn. Zowel met klanten als personeel en het gaat hartstikke goed.

Wat maakt jou zo’n leuke collega? En is er nog iets anders wat we moeten weten?

Ik denk alleen al omdat ik een hond meeneem elke dag. Ik denk dat dat mijn voornaamste pre is. Ja, en voor de rest. Het is altijd lachen toch? Het is altijd gezellig. Wat ze nog van mij moeten weten is dat ik leuk en betrouwbaar ben om mee te werken. En ik denk dat dat het belangrijkste is.