Cees

Creatieve Eindbaas

Mijn functie

  • Doorvertalen van campagnes en strategieën
  • Debriefing van de kick-off aan medewerkers
  • Goede vragen te stellen en wensen in beeld brengen
  • Lol maken op de werkvloer

Cees

Creatieve Eindbaas

Mijn functie

  • Doorvertalen van campagnes en strategieën
  • Debriefing van de kick-off aan medewerkers
  • Goede vragen te stellen en wensen in beeld brengen
  • Lol maken op de werkvloer

Maak kennis met Cees

” Ik ben eigenlijk verantwoordelijk voor alle creatieve dingen die wij hier maken. “

Bekijk mijn video en kom van alles over mij te weten.

Interview met Cees

Wie ben je en wat is je functie?

Ik ben Cees, 39 jaar, ben getrouwd met Sabine en heb twee kinderen; Norah en Ezra, van 6 en 9 jaar oud. Bij V1 mag ik mij de Creatieve Eindbaas noemen en dan ben ik eigenlijk verantwoordelijk voor alle creatieve dingen die wij hier maken. Denk aan alle uitingen, het doorvertalen van campagnes en strategieën. Dus alles wat visueel zichtbaar wordt, daar mag ik iets van vinden.

Of ik ook alles zelf maak? Nee, ik hoef gelukkig niet zelf alles te maken. Ik heb hele goede collega’s die dat heel goed kunnen doen. Vaak zit ik aan tafel bij de klantom goede vragen te stellen en om dat stukje door te vertalen. Soms werk ik zelf een concept uit. Maar vaak kan ik met de debriefing van de kick-off van de klant, de wensen aan collega’s doorgeven die daar dan iets moois van gaan maken.

Vind ik dat allemaal even leuk om te doen? Ja, wel leuk om te doen! Dingen maken en creëren vind ik het alle tofste om te doen.

Wat zijn je hobby’s?

Veel sporten! Ik hou van inlineskaten en snowboarden. Ik heb een longboard, doe aan hardlopen, dus ja, verschillende sporten. Nu doe ik koud water dips, daar ben ik vorige jaar mee begonnen. Dus dat vind ik wel grappig om te doen. En daarnaast? Toffe reizen maken met de camper vind ik heel leuk om te doen met het hele gezin.

Wat zijn je talenten? Of waar ben je trots op?

Ja, ik vind het eigenlijk het leukst om te doen om herinneringen vast te leggen, dus filmpjes vast te leggen en te editten. En dan maak ik ook heel veel filmpjes van als wel met het gezin op pad gaan en om eigenlijk mooie herinneringen te maken. Of ik niet ook deze filmpjes wil maken? Nee! Dat mag jij lekker gaan doen!

Wat maakt jou zo’n leuke collega?

Het is bij mij nooit saai. Ik haal heel veel geintjes uit. Dus ik ben altijd ook in voor een lolletje op de werkvloer. Ja, we werken op kantoor dus een beetje lachen en bewegen met elkaar, daar ben ik altijd voor in! Dus als wij zo meteen een rondje op de brommers gaan rijden, vind ik dat ook wel tof om te gaan doen!

Is er nog iets anders wat we moeten weten?

Het is gewoon een leuke club mensen die hier op een laagdrempelige manier leuk kennis met jullie willen maken en daarmee op die manier ook samenwerken. Ik zou zeggen; schuif lekker een keer aan tafel om met ons kennis te maken.