Zie in één overzicht welke kansen er zijn

En hoe wij je kunnen helpen met het pakken daarvan. We brengen in kaart wat de huidige prestaties zijn en hoe we dat kunnen optimaliseren. Heb je meteen een idee van wat wij voor je kunnen betekenen en hoe de samenwerking eruit komt te zien. Je spreekt namelijk direct de specialist die voor jou aan de slag gaat!

Stappenplan na aanvraag

In 3 stappen helpen we je verder

Videobellen

Na jouw aanmelding zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om een kennismaking in te plannen. In deze kennismaking staat het achterhalen van de doelen op korte en lange termijn centraal.

Analyseren

Zodra het vraagstuk duidelijk is gaan we aan de slag met het analyseren van de betreffende kanalen. We brengen in kaart waar de verbeterpunten liggen en hoe we daar binnen ons team op in kunnen spelen.

Marketingplan

Vervolgens gieten we alles samen in een allesomvattende rapportage. Dat vullen we aan met actiepunten op zowel de korte als lange termijn. Een concreet actieplan waar we direct mee aan de slag kunnen!

Privacyverklaring

V1 Communicatie houdt zich aan de GDPR regelgeving. Dat houdt in dat wij vertrouwelijk met jouw gegevens omgaan. Jouw data wordt niet met derden gedeeld en wordt uitsluitend gebruikt voor acties gerelateerd aan de marketingscan.

Meld je aan voor een gratis
marketingscan

Heb jij een uitdagende casus voor ons? Meld je dan hieronder aan voor het nakijken van jouw website of webshop! Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Bel 0341 410 610.