Waarom zou je meedoen? 4 redenen.

Doe jij al mee met het toernooi? Nee? Lees even verder!

Er zijn verschillende redenen waarom jij ook mee zou willen doen aan het Mario Kart toernooi met je collega’s op de Nintendo Switch:

  1. Het kan helpen om een betere werksfeer te creëren: Als je met je collega’s meedoet aan een leuk toernooi, kan dit bijdragen aan een positieve en plezierige werkomgeving.
  2. Het kan de teamgeest versterken: Door samen te werken en te strijden in een toernooi, kan dit de teamgeest versterken en het gevoel van verbondenheid tussen collega’s versterken.
  3. Het kan een leuke manier zijn om tijd door te brengen met je collega’s buiten het werk: Als je tijd doorbrengt met je collega’s buiten het werk, kan dit leiden tot een betere werkrelaties en meer wederzijds begrip.
  4. Het kan een leuke manier zijn om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse routine: Deelname aan een toernooi kan een leuke manier zijn om even te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse werkroutine.

Onze scores

FAQ

Een Mariokart toernooi op de Nintendo Switch op kantoor. Een toernooi waarbij je van iedere wedstrijd de punten in het bestand zet.

Je score kan je hier invullen. Na iedere wedstijd kan je je eindscore invullen. De rest gaat automatisch.

Wanneer jij wat wil en er een paar anderen mee willen spelen. Meestal in de lunchpauze.

Omdat we het leuk vinden ;)