Laat een unieke website bouwen

Zodra er een creatieve kick-off is geweest, is het tijd om de wireframes voor de website uit te werken. We tekenen eerst digitaal hoe de website eruit moet komen te zien en houden rekening met alle elementen en customer journey.

Zijn de wireframes goedgekeurd en is iedereen enthousiast over de tekeningen? Dan is het tijd om de website te bouwen en alle stijlen en elementen tot leven te laten komen in een unieke website afgestemd op jouw huisstijl en doelgroep.

Op maat gemaakte websites

Het is mogelijk bij ons om een website op maat te laten maken die voldoet aan de laatste voorwaarden en trends. Razendsnel en dus perfect om hoog mee te kunnen ranken in Google. Ook het schrijven van metatitels en -beschrijvingen nemen we daarin mee.

Zo is jouw website niet alleen bijzonder om naar te kijken, maar voldoet hij ook meteen aan alle laatste SEO-regels. De beste fundering voor een succesvol merk!

Puur het bouwen van de website neemt gemiddeld 4 tot 8 weken in beslag, maar het proces vooraf duurt vaak wat langer. Denk aan de creatieve kick-off, het ontwerpen van de huisstijl en het uittekenen van de wireframes. Van begin tot eind zien we vaak dat het traject 3 tot 4 maanden in beslag neemt.

Dat is afhankelijk van het aantal pagina’s dat gebouwd moet worden, de moeilijkheidsgraad en de inhoud. Wil je dat wij de teksten schrijven en ook het beeldmateriaal verzorgen? Dan maken we graag een all-inpakket voor je.

Uiteraard. Onze webdevelopers weten raad met alle systemen en passen hem graag voor je aan naar je wensen. Wel met gratis advies, want we kijken graag naar hoe de website nóg beter zou kunnen presteren.