E-commerce webshops

Verkoop je producten in binnen- en/of buitenland? Dan heb je een sterke webshop nodig. Eentje die gericht is op zowel een hoge gebruiksvriendelijkheid, als SEO en natuurlijk conversie. Want zonder omzet geen winst. Het doel is daarom niet alleen om een mooie webshop te bouwen, maar vooral om er mooie resultaten mee te halen.

Na het bouwen van de webshop gaan we over op de campagnes en dan is het tijd om op te schalen en vol op online marketing in te zetten.

Unieke en sterke webshops

Afhankelijk van het aantal producten en type content kunnen we een keus maken voor welk systeem je gaat. Wordt het WordPress, Shopify of Lightspeed? Wij kijken en denken met je mee voor het beste resultaat op de lange termijn.

Wij hebben veel ervaring met het bouwen van webshops die zowel nationaal als internationaal opereren. Daarnaast bouwen we ook custom onderdelen om de conversie te verhogen. Zo heb je echt een unieke en ijzersterke webshop.

Dit is afhankelijk van het aantal producten dat je hebt en wat je doelstelling is. Wil je graag grote campagnes draaien en opschalen, of is het meer dat je een aantal producten wil verkopen naast een fysieke winkel? Om te voorkomen dat je op een veel te zwaar systeem overstapt adviseren we je daar graag persoonlijk in.

Dat is afhankelijk van hoeveel producten je hebt, pagina’s en wat er maandelijks aan marketing voor gebeurt. We hebben daarom geen vaste prijzen, maar maken graag een maatwerk oplossing voor je.

Ja! We zetten vaak webshops over die van een standaard template bij WordPress bijvoorbeeld naar een unieke shop bij Lightspeed willen. Alles is mogelijk.