Wij bouwen websites die scoren

Wij doen niet aan websites met een aantal standaard blokjes. We maken unieke websites die helemaal zijn toegespitst op jouw huisstijl en branding. Het concept dat de creatievelingen hebben gemaakt en uitgewerkt wordt omgetoverd tot wireframes en de daadwerkelijke bouw van jouw unieke website. De webdeveloper bouwt unieke elementen in die alleen op jouw website te vinden zijn.

Onze diensten

Websites

Van rustige websites die bedoeld zijn als visitekaartjes tot opvallende webshops en alles daartussen. Wij bouwen unieke websites waar je op kunt rekenen. We starten met een creatieve brainstorm om de stijl te bepalen en gaan aan de slag met wireframes. En dan gaan we bouwen.

Webshops

Wij maken webshops in onder andere Shopify, WordPress en Lightspeed. Van nationale webshops tot grote internationale spelers. Uiteraard ook weer met een uniek design dat past bij jouw branding. Heb je al een webshop maar wil je custom aanpassingen? Daag ons uit!

User Experience

Een website en webshop is niets zonder een goede ervaring. Daarom hebben wij een UX-specialist in huis die graag met je meedenkt over de beste designs. Zo heb je een website en webshop met de beste ervaring en resultaten. Ontdek hoe we dat kunnen doen voor jou!

Webdevelopment onder hetzelfde dak

Bij V1 vinden we het belangrijk om techniek en marketing met elkaar te combineren. Het een kan niet zonder het ander namelijk. Zo draaien campagnes de beste resultaten en kunnen we een sterke website opschalen met advertenties. Het is die wisselwerking die het zo sterk maakt.

Geen verschillende partijen die met elkaar moeten communiceren, maar korte lijnen onder hetzelfde dak. Ervaar het zelf en ontmoet onze techneuten, creatievelingen én marketeers.

Razendsnelle support

Heb je vragen over je website of wil je iets aanpassen? Onze supportdesk helpt je graag verder. We zijn alle dagen bereikbaar en kunnen je direct verder helpen. Om de snelheid en veiligheid op en top te houden hosten we onze website altijd op een eigen server. Zo zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen we direct een probleem bij de wortels aanpakken.