Organisch groeien tot een merk

Posten op social media kunnen we allemaal, maar weet je ook hoe je een merk maakt van jouw social media account? Dat doen we door een mix te maken van een aantal krachtige types content. Wij werken volgens het model “like, know, trust” en dat zorgt op de lange termijn voor een trouwe base aan volgers.

We maken posts die bijdragen aan de drie belangrijkste pijlers van een merk: verbinding, vertrouwen en expertise. Wil je graag meer volgers op Instagram en Facebook, maar weet je niet goed waar te beginnen? Laat ons dan een gratis scan doen van je huidige kanalen. Dan laten we je meteen zien waar de kansen liggen.

Consistentie is key

Wat je plannen en dromen ook zijn voor social media; consistentie is de basis. Zonder een plan en regelmaat gaat het algoritme namelijk niet voor je werken. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om dit uit te besteden aan experts die hier dagelijks mee bezig zijn. Wij zijn graag de partner aan wie je jouw social media strategie toe kunt vertrouwen. Ben je benieuwd naar wat we te bieden hebben of wil je graag meer inzichten over hoe je meer uit jouw social media kunt halen? Neem dan contact met ons op, óf vraag de gratis marketingscan aan!

Toe aan een (gratis) frisse blik?