Pin erop los met Pinterest

Pinterest is een kanaal dat voornamelijk in Amerika ontzettend groot is, maar in Nederland is het nog onderschat. Doordat er minder concurrentie is dan bijvoorbeeld op Facebook, is het veel goedkoper om winstgevende campagnes te runnen.

Het type content is heel anders, dus het is niet mogelijk om dezelfde advertenties op Facebook te plaatsen bijvoorbeeld, maar daar helpen wij je graag bij. Van begin tot eind maken we het account op en de advertenties. Wist je dat je als webshop ook direct je producten aan de man kunt brengen? Zo kunnen mensen direct vanaf Pinterest shoppen.

Pinterest campagnes opzetten

Voor het opzetten van de Pinterest campagnes hebben we beeld en tekst nodig, wat we allebei zelf kunnen maken. Heb je al goede foto’s of ander beeld dat we kunnen gebruiken? Super! Dan kunnen we sneller van start. Bij het adverteren is het belangrijk dat we verkeer naar een converterende pagina sturen. Voordat we actief gaan adverteren zorgen we dat de pagina optimaal aansluit bij de advertentie om zoveel mogelijk orders te realiseren. Zodra de campagne aanstaat optimaliseren en testen we wekelijks om het optimale resultaat te behalen.

Toe aan een (gratis) frisse blik?