LinkedIn inzetten voor B2B

Hoewel je de gewone winkelier hier niet zo snel zal vinden, is het des te interessanter voor B2B-bedrijven. Met advertenties kunnen we namelijk rechtstreeks in de mailbox van potentiële klant belanden met relevante informatie.

Ook is LinkedIn bij uitstek geschikt voor het delen van je kennis en expertise. Organisch is het posten van je successen daarom zeker een aanrader. Door te laten zien wat je doet voor anderen is het voor bedrijven makkelijk om zich te identificeren. Zo weten ze meteen wat je doet en weten ze wat ze kunnen verwachten. Wil je echter meteen adverteren? Ook dat kan!

De kracht van organisch en betaald

Ook voor LinkedIn geldt dat het kanaal op haar best is wanneer je organische en betaalde content op elkaar aansluit. We maken daarom een contentkalender met onderwerpen en zoeken naar de haakjes waar we organisch op in kunnen spelen. Door zichtbaar te zijn voor je volgers is het nog persoonlijker wanneer jouw advertentie in de inbox komt. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Toe aan een (gratis) frisse blik?