Adverteren op het grootste platform

Facebook is nog altijd het grootste social media netwerk om op te adverteren. Hoewel andere kanalen als TikTok rising zijn, is Facebook een platform dat veel verder gevorderd is in het adverteren. En dat maakt het voor bedrijven heel interessant, want meer dan 90% van Nederland zit op social media.

Met Facebook kunnen we nieuwe doelgroepen zoeken, maar ook de bezoekers van je website retargeten met content die ze hebben bekeken. Dat is enorm effectief wanneer iemand je product of dienst heeft bekeken, maar niet heeft gekocht. Maar de mogelijkheden gaan nog veel verder. Denk aan brandingcampagnes, maar ook dynamische advertenties waarbij we mensen een maand na de aankoop retargeten met producten die passen bij het aangekochte item.

Op die manier kun je de customer lifetime value verhogen en een bestaande klant nog eens terug laten komen. Benieuwd hoe we het voor jou in kunnen zetten?

Opschalen met Facebook

Facebook is de perfecte plek om je bedrijf op te schalen. Dat doen we door gericht campagnes op te zetten en geleidelijk aan uit te breiden. We houden daarvoor dagelijks de statistieken in de gaten en delen transparant alle gegevens. Zo weet je precies wat erin gaat en wat eruit komt. Wil je graag weten wat we voor jou kunnen doen? Vraag dan hieronder de gratis scan aan en we kijken vrijblijvend naar de huidige campagnes om te zien waar de verbetermogelijkheden nog liggen.

Toe aan een (gratis) frisse blik?