Word de #1 autoriteit in jouw markt

Om hoger in Google te komen en vindbaar te zijn voor je doelgroep is linkbuilding nog altijd één van de belangrijkste onderdelen. Het houdt in dat we domeinen met een hoge autoriteit zoeken die gaan linken naar jouw website. Op die manier wordt een stukje van de waarde van die website doorgegeven aan jou.

Door een kwalitatief linknetwerk op te bouwen zal je maandelijks niet alleen meer bezoekers aantrekken, maar ook hoger scoren in Google. Zo wordt het steeds makkelijker om op zoektermen te scoren met meer concurrentie.

Pas op voor linkbuilding cowboys

Als je linkbuilding op de juiste manier toepast is het super waardevol en goed voor je marketing. Maar vaak zien we dat het op de verkeerde manier is toegepast en dan levert het juist schade op voor je website. Je website kan dan door Google gestraft worden door minder te tonen. Iets wat je écht niet wilt. Linkbuilding is echt een langetermijnstrategie, dus domeinen die te snel groeien van het een op het andere moment kunnen daar juist nadelen van ondervinden. Wij werken daarom aan een sterke fundering waar je goed op verder kunt bouwen!

Toe aan een (gratis) frisse blik?