Wat is SEO?

Vindbaar zijn in Google is super belangrijk voor een website. Dit is immers de plek waar de zoektocht van een potentiële klant vaak start. Door middel van SEO kunnen we gratis verkeer aantrekken naar de website met een hoge relevantie. Dit doen we door het creëren van magische, uhh, grafische content waarbij we ons focussen op zoekwoorden die voor jouw merk belangrijk zijn.

Maar SEO bestaat uit meer dan alleen content. We zorgen ook dat je website een hogere autoriteit krijgt door linkbuilding en natuurlijk de technische optimalisatie. Klinkt ingewikkelder dan het is, maar dat leggen we je graag uit als je langskomt!

Ontvang een gratis SEO-scan

Zoekwoorden

Alles start met de juiste zoekwoorden. Die brengen we in kaart door een uitgebreid onderzoek. We kijken niet alleen naar de kansen voor je website, maar ook waar het gat zit tussen jou en de concurrenten en waar je dus direct op in kunt springen.

Linkbuilding

Het creëren van hoge domeinautoriteit is nog altijd één van de belangrijkste pijlers voor het hoger komen in Google. Wij helpen je aan krachtige en relevante links waarmee je gratis een nieuwe stroom aan verkeer naar je website trekt.

SEO Copywriting

Zonder content geen conversie. Wij schrijven met de nieuwste technieken op gebied van neuromarketing, waarmee we de klant kunnen overtuigen van jouw product. En dat zorgt voor meer bezoekers, meer sales en meer omzet.

Voordelen SEO-strategie

Een goede SEO-strategie kan niet missen in je marketingplan. Stel je immers voor dat je afhankelijk bent van advertenties op social media en je account plots wegvalt. Met SEO heb je een continue stroom aan bezoekers dat keer op keer maandelijks verder groeit. En dat betekent dat je op de langetermijn niet alleen een enorme groei aan traffic ziet, maar ook meer inkomsten.

Het maken van zo’n goed plan, waarmee je de komende jaren aan de slag kan? Dat nemen wij natuurlijk voor je uit handen. Vervolgens creëren we wekelijks content om die doelstellingen waar te maken en jouw merk een grote online autoriteit te maken.

Het zou gek zijn als we nu nee zouden zeggen. Maar ja, het is zeker nuttig om in SEO te investeren. Door SEO scoor je beter in Google. En daarmee trek je uiteindelijk meer bezoekers en potentiële klanten naar je website. Daarnaast roept een goede positionering in de organische zoekresultaten vertrouwen op.

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie en gaat over de organische zoekresultaten in een zoekmachine. SEO is daarmee ook onbetaald. SEA staat voor Search Engine Advertising, ook wel zoekmachine adverteren genoemd en is daarmee dus ook betaald.
De snelheid van de eerste resultaten is afhankelijk van de huidige autoriteit die je website heeft en op welke zoekwoorden je in wilt gaat zetten. Gemiddeld gezien is het mogelijk om binnen drie tot zes maanden goed te ranken op zoekwoorden die weinig concurrentie hebben. Klinkt misschien lang, maar SEO is daarmee wel een duurzame optie. SEO zorgt namelijk voor resultaten op de langere termijn en hierbij ben je niet afhankelijk van advertentiebudget.
In principe kost SEO zelf niets. Echter moet er voor het scoren in Google werk werk verzet worden. Het beste resultaat behaal je namelijk door structureel aan je SEO-content te werken. De hoeveelheid werk is afhankelijk van je doelen, je tijdpad en je uitgangssituatie. Heb je moeite met het kiezen van het juiste pakket, neem gerust contact met ons op. Dan denken we graag met je mee.

Dat is afhankelijk van je positie in Google en je gemiddelde conversiepercentage. Doorgaans zorgt SEO voor meer (kwalitatieve) websitebezoekers, aankopen of potentiële leads.

Ontvang een gratis SEO-scan