De #2 zoekmachine

Google is de grootste zoekmachine die we kennen, maar vergis je niet in YouTube. Het is de tweede plek waar mensen zoeken naar informatie. Perfect dus om zichtbaar te zijn. Niet alleen met je eigen kanaal en video’s, maar vooral ook om te adverteren. Het grote voordeel is dat je gemiddeld maar €0,01 betaalt per view. Perfect dus om veel mensen te bereiken tegen een laag budget.

Wil je graag meer views krijgen op je organische kanaal? Ook dan helpen we je graag verder, want dat is waar SEO naar voren komt. Wil je graag meer weten over het verschil en of het interessant is voor jouw merk? Neem dan contact met ons op.

Professionele video’s laten maken

Omdat we veel video gebruiken in advertenties, is het belangrijk om goed materiaal te hebben. We hebben daarom een videograaf in huis die graag op locatie langskomt voor het schieten van een video. Wij schrijven vooraf het script en zorgen dat het helemaal in lijn ligt met de marketingboodschap zoals die eerder is vastgelegd. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de opties!

Toe aan een (gratis) frisse blik?