Tekstadvertenties voor maximale kliks

Het is het meest voorkomende advertentietype: tekstadvertenties. Ze staan bovenaan Google en nemen de eerste vier resultaten van alle resultaten in beslag. Hierdoor zijn ze onwijs effectief en vergaart de advertentie op positie 1 tot wel 60% van alle kliks op die zoekterm. Hier wil je dus tussen staan!

Dat doen we door te kijken naar de relevantie, bieding en ervaring op de landingspagina en die doorlopend te optimaliseren. Laat jij nog kansen liggen en wil je graag weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Optimaal presterende advertenties

Om zoveel mogelijk rendement te halen uit de Search advertenties, schrijven we doelgerichte advertenties gericht op de juiste zoekwoorden. We starten daarom met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en brengen alle kansen in kaart. Vervolgens groeperen we ze per campagne en advertentiegroep om zo de hoogst mogelijke kwaliteit in het account te krijgen. Het grote voordeel van Google ads? Direct resultaat! Je hoeft niet te wachten tot je geïndexeerd wordt, maar kan binnen 24 uur al de eerste kliks (en orders) ontvangen.

Toe aan een (gratis) frisse blik?