Online marketing met Impact

Online marketing is de verzamelnaam voor het online opzetten, uitbouwen en opschalen van je merk. Van het schrijven van je webteksten tot het opzetten van funnels, advertenties, SEO-teksten en nog veel meer. Voor veel ondernemers is het wat overweldigend, maar wij leiden je graag door de online jungle van marketing. Ons team van specialisten weet precies wat er nodig is voor een succesvolle route. Mogen we ook voor jou aan de slag?

Onze diensten

SEA

Adverteren via Google Ads is één van de beste manieren om snel bij de koopgerichte klant te komen. Door middel van een zoekwoordenonderzoek brengen we in kaart waar voor jou de kansen zitten en hoe we daar dagelijks op in kunnen springen met winstgevende campagnes.

SEO

Google is nog altijd de allergrootste zoekmachine waar de zoektocht voor de meeste mensen start. Om zichtbaar te zijn en hoog in Google te komen op de beste zoekwoorden maken wij een SEO-strategie. Met waardevolle en relevante content zorgen we dat je nieuw verkeer aantrekt!

Social media

Van Facebook tot Instagram en Pinterest. Social media is nog altijd de beste manier om zichtbaar te worden bij je bestaande en potentiële klanten. Wil je graag groeien met je account en echte branding neerzetten? Wij adverteren met toffe foto’s, video’s en rake advertentieteksten.

Kritische blikken voor optimaal resultaat

Testen, bijsturen, testen, optimaliseren en opschalen. Online marketing omvat veel meer dan alleen één kanaal. Wij kijken daarom naar het totaalplaatje en spelen daarop in. We maken een onweerstaanbare funnel voor de bezoeker en kijken dagelijks kritisch naar de cijfers. Want dat is het grote voordeel van marketing: alles is meetbaar. We tweaken tot we het meest optimale resultaat hebben en blijven net zo lang doorgaan tot we de code tot jouw doelgroep hebben gekraakt.

De kracht van online marketing

Je online marketing komt in een stroomversnelling wanneer alle kanalen samenkomen. Laat dat nou net onze kracht zijn. Wij hebben omnichannel specialisten die zorgen dat het totaalplaatje klopt. Geen eilandjes of verloren kanalen, maar een sterk gameplan waarmee je zowel landelijk als internationaal kunt doorgroeien. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen en welke kansen je nog laat liggen? Vraag dan onze gratis marketingscan aan!

Toe aan een (gratis) frisse blik?