Een groot merk start met een goed concept

Ieder merk start met een goed concept voor strategie en branding. We brengen alle specialisten bij elkaar tijdens een uitgebreide creatieve kick-off en brengen daar alles in kaart. Van jullie eigen doelen en wensen, maar vooral ook die van je doelgroep. Want wie is dat nou precies? En dan hebben we het niet over de klassieke demografische gegevens, maar de échte inhoud. Wat zijn verlangens van je klant, hoe ziet hun dag eruit en vooral: hoe kun jij dat als merk nog mooier maken? We gaan de diepte in om tot de kern van jouw merkboodschap te komen.

Onze diensten

Merkbouw

Het opbouwen en ‘laden’ van een merk is niet iets wat je even in een mindmap vastlegt. Wij wijden daar een uitgebreide brainstorm aan waarin we alle kernwaardes van jullie bedrijf vastleggen en relevant maken voor de doelgroep. Super waardevol en bovendien heel gezellig.

Videografie

Video wordt alsmaar belangrijker. Het is makkelijker te consumeren en platforms geven er de voorkeur aan. Wij hebben daarom een videograaf in ons team die professionele beelden op locatie schiet. Van complete bedrijfsvideo’s tot korte shots voor social media.

Fotografie

Iedere website heeft foto’s nodig, maar ook de advertenties leveren veel meer rendement op wanneer je met goed beeld werkt. Wij hebben daarom een eigen fotograaf die graag op locatie komt voor zowel portretten als prachtige sfeerfoto’s. Uiteraard direct in de juiste maten.

Van kick-off tot uitwerking

Alles start met deze intensieve brainstorm. Het is een kick-off van het totale traject en hierin leggen we alles vast van begin tot eind. Kleuren, stijlen, doelgroepen, tone of voice, vormen en nog veel meer. We stellen talloze vragen om de diepte in te gaan en komen zo tot de kern van jouw bedrijf: jouw verhaal. Vervolgens gaan de designers aan de slag met de eerste uitwerkingen. Een logo, huisstijl en website: alles komt aan bod. We starten met een aantal uiteenlopende stijlen en gaan die vervolgens versmallen tot er één beste optie overblijft. Die stijl gaan we vervolgens doortrekken in de rest van het project.

Een branding die écht bij je past

Niet alleen je ideale klant moet zich kunnen identificeren met je merk, daar ben je zelf natuurlijk ook onderdeel van. Wij kijken daarom naar het totaalplaatje. Vertegenwoordigt de branding ook jullie als bedrijf en staat het echt voor wat jullie doen? Onze designers weten precies hoe ze dat vorm moeten geven. Wil jij ook graag zo’n brainstorm bijwonen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!