Segafredo

Segafredo Zanetti – voor consument en horeca

Segafredo is de grootste espressoproducent ter wereld. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Groningen en vertegenwoordigd dit koffiemerk binnen de landgrenzen. De communicatie rondom Segafredo bestaat uit online en offlinemiddelen voor de particuliere en de zakelijke markt. V1 Communicatie ondersteunt deze koffiegigant in zijn communicatie.

In alle uitingen en teksten leggen we het originele italiaanse “gevoel”

Het merk moet een Italiaanse beleving oproepen. Per slot gaat het bij koffie vooral om de zintuigen!

De uitdaging

Segafredo heeft veel uitingen: koffieverpakkingen, POS-materiaal, magazines etc. Belangrijk is om hier een lijn in te houden. V1 Communicatie heeft met Segafredo een positionering afgestemd en de middelen worden ontworpen in dezelfde lijn.

Onze aanpak

Het begon met een hutje op de hei. Waar staat Segafredo nu en waar willen ze heen? Samen met de klant is er een uitstraling bepaald en do en don’ts opgesteld waaraan alle uitingen moeten voldoen. Op basis van dit designhandboek worden alle uitingen opgemaakt.

Resultaat

Rode lijnen, moderne fotografie en in lijn met internationale uitingen. Dit zie je terug in alle uitingen van Segafredo. Van nieuwe verpakking tot beurswand, alles ademt Segafredo. Bekijk de producten in ons portfolio.

Ook online is Segafredo vertegenwoordigd

Nieuwsbrieven, social posts, website, webshop, niks is ons te gek. Door de jaren heen hebben we mooie content kunnen maken in het thema van koffie. Uiteraard binnen de lijnen van het designhandboek van de heisessie.

Over de klant

Het geheim achter Segafredo koffie

‘Let’s discover the world, the charm, the culture and te flavour of the authentic Italian Espresso, and spread all over the world our passion for the Espresso.’ Dat is onze drive. Wij leveren u dus niet alleen de beste kwaliteit Espresso. Onze agenti hebben u veel meer te bieden. Advies, service, opleiding en begeleiding in de bereiding van de perfecte authentieke Italiaanse Espresso. Deskundig en accuraat. Servizio e qualitá.

‘Al enkele jaren werken we samen met V1 Communicatie. De samenwerking met V1 Communicatie verloopt soepel. De korte lijnen zorgen voor een snelle afstemming en goede contacten. Ze denken met ons mee in de ontwikkeling van ons merk en de productie van allerlei materialen en leveren een creatief eindresultaat’.

Guido van As

Managing Director- TikTak/Segafredo

Toe aan een frisse blik?