Roozemond [+] De Haan

Home / Cases / Roozemond [+] De Haan

Roozemond [+] de Haan – Een nieuwe naam, nieuwe online uitstraling

De laatste jaren heeft advocatenkantoor Roozemond [+] De Haan spraakmakende zaken gevoerd, die het nieuws behaald hebben. Ondanks de media-aandacht, werd hun website beperkt gevonden op de spraakmakende zaken. In 2018 onderging Roozemond [+] De Haan ook een naamwijzing. Tijd voor een nieuwe uitstraling en een doorvertaling naar een nieuwe website.

Restyle van het logo

Roozemond [+] De Haan had initieel aangegeven niet te veel te willen veranderen aan de huisstijl. Hierin heeft V1 Communicatie uit eigen initiatief toch een designvoorstel gemaakt wat beter past bij het kantoor anno 2019. Het ontwerp geeft ruimte aan de individuele advocaten en legt meer nadruk op de nieuwsberichten. Deze stijlverandering is zeer positief ontvangen en is dan ook nu te zien op de huidige website.

De uitdaging

In 2018 heeft Roozemond [+] De Haan verschillende grote zaken gedaan waar uitvoerige media aandacht voor is geweest. Opvallend genoeg werd de website van rdhadvocaten.nl niet of nauwelijks gevonden op deze zaken. Daarnaast kende de website performance problemen. Enerzijds ging dit om trage laadtijd van de website, anderzijds ging dit om configuraties van de bestaande WordPress installatie, die het optimaal functioneren van de website belemmerden.

Onze aanpak

We zijn begonnen met het evalueren van de content van de website: Past alles nog binnen de huidige specialiteiten van het kantoor en de advocaten, zijn er zaken die we extra willen uitlichten en op welke manier kunnen we dit vormgeven? Een belangrijke wens van de klant was om de bestaande nieuwsberichten zo veel mogelijk te behouden, maar deze in een nieuwe opzet wel meer body te geven.

Resultaat

Op rdhadvocaten.nl is sinds april 2019 de nieuwe website te zien. Een strakke website met sterk fotomateriaal en een boodschap die in direct duidelijk is. Roozemond [+] De Haan advocaten is een specialistisch advocatenkantoor die zowel particulieren als grote ondernemingen bijstaat in de rechtbank.

Websitetraining

Naast de visuele aanpassingen en herstructuring van de content, is de WordPress installatie vanaf de grond af aan opnieuw opgezet. Na een training op locatie in Utrecht konden medewerkers zelf actief aan de slag met het opbouwen van de nieuwe content en het plaatsen van nieuwsberichten.

Over de klant

Roozemon [+] De Haan advocaten heeft veel expertise in megazaken

Ze zijn specialisten die veel ervaring hebben opgedaan in (internationale) strafzaken zoals verdenking van High Impact Crime-delicten. Hun aanpak is gericht op het eindresultaat en benaderen hun zake zo effectief mogelijk en daar, waar nodig, komen ze met creatieve oplossingen. Als enige kantoor in Nederland zijn ze gespecialiseerd in fraudezaken in de zorg. Dit specialisme is ontstaan door een aantal spraakmakende vrijspraken.

Allereerst heeft V1 met de nieuwe opbouw ervoor gezorgd dat de website weer goed vindbaar is en een veel kortere laadtijd heeft. De nieuwe opmaak zorgt voor een professionele, strakke en frisse weergave van het bedrijf. De prominente plek die het team heeft gekregen op de website geeft de weerspiegeling van het advocatenkantoor weer.

V1 heeft ingespeeld op onze behoeftes en tegelijkertijd waren zij kritisch en adviserend in het proces. De CMS-training die ik heb gevolgd bij V1 was leerzaam. Wij willen het team bedanken voor hun inzet.

Arjen de Haan

Advocaat

Toe aan een frisse blik?