Talentzaam

Wil je groeien in je werk? Talentzaam!

Talentzaam bemiddelt medewerkers die snel aan de slag willen (uitzenden). Daarnaast beweegt Talentzaam zich op het terrein van Werving en Selectie. Het juiste talent op de juiste plek. Talentzaam beschikt over een groot netwerk en heeft toegang tot diverse (externe) databases. Hierdoor kan het bedrijf voorzien in jouw vraag naar talenten!

Van nieuwe naam tot website

Op basis van de brainstorm over missie, visie, kernwaarden en positionering werd een nieuwe naam verzonnen. Talentzaam werd geboren. De naam staat voor het gezamenlijk zoeken en duurzaam inzetten van talent bij opdrachtgevers. Daarna werden uitgebreide voorstellen gedaan voor logo, huisstijl, styling en de toepassing daarvan naar middelen zoals huisstijlmiddelen, advertenties, folder en de website.

De uitdaging

Bert en Geja Spronk, directie van Talentzaam (dat toen nog uitzendbureau Actief heette), hadden de sterke indruk dat de uitstraling van het bedrijf niet meer paste bij de feitelijke marktpositie. Men oriënteerden zich bij meerdere bureaus en koos uiteindelijk voor V1 Communicatie. Al snel kwamen we tot de conclusie dat herpositionering nodig was.

Onze aanpak

Tijdens een brainstorm, georganiseerd door V1 kwamen we op een bijgestelde missie, visie en nieuwe kernwaarden van het bedrijf. We maakten de product/markt combinaties helder en beschreven dit in een document. Na het akkoord hierop zetten we de eerste stap, het verzinnen van een nieuwe naam.

Resultaat

Het resultaat van deze operatie is een mooie uitgebalanceerde naam, huisstijl en uitstraling naar de doelgroepen. Deze nieuwe uitstraling past
bij de partij die Talentzaam nu is en heeft ook de ruimte in zich om te groeien.

Online marketing

Momenteel is V1 Communicatie bezig met het ontwikkelen van een praktische aanpak van de online marketing. We maken een samenhangend advies waarin de website in samenhang met nieuwsbrieven, social media kanalen, SEO wordt ingezet. Maandelijkse analyses zijn de basis voor een continue bijsturing van de inzet van kanalen en middelen.

Over de klant

Talentzaam

Talentzaam beschikt, door haar jarenlange ervaring in de branche, over de kennis en expertise om duurzame en waardevolle arbeidsrelaties te realiseren. Hiermee wordt zowel de klant als medewerker geholpen! Wij streven naar perfectie en dat ziet u terug in onze dienstverlening!

We zochten naar een goede partner om ons bedrijf te re-branden. Wat we deden paste niet meer bij onze naam en uitstraling. Na wat zoeken via google kwamen we terecht bij V1 Communicatie en tijdens het eerste gesprek klikte het direct goed. In een leuke brainstorm hebben we intensief doorgesproken over missie, visie, kernwaarden en positionering.

V1 kwam op basis daarvan terug met (naam) voorstellen, waar uiteindelijk is gekozen voor Talentzaam. Daarmee zijn de mensen van V1 aan de slag gegaan en hebben logo, huisstijl, styling en de doorvertaling naar middelen gemaakt. Ook de website is in een parallel proces opgepakt en gerealiseerd. Al met al zijn we zeer tevreden met de aanpak en de prettige wijze van samenwerken. En …. het resultaat mag er zijn!

Geja Spronk

Eigenaar – Talentzaam

Toe aan een frisse blik?