Al bijna een jaar is er iets belangrijks onder de grond aan het groeien bij V1. Stiekem uit het zicht waren er talloze brainstorms en serieuze gesprekken, maar vandaag is het dan zover. We mogen eindelijk met iedereen delen waar we al die tijd al aan werken.

Aan de Eikenlaan in Ermelo werkt al ruim 14 jaar een prachtig team vol passie aan de meest uiteenlopende klanten. Van grote A-merken tot ambitieuze eenpitters en alles daartussen. Waar V1 Communicatie altijd al een uitblinker is in design en vormgeving, is daar de laatste jaren nog een mooie tak aan toegevoegd: online marketing.

Groeiende behoefte

Met het ontwerpen van alle websites is er namelijk een stijgende vraag gekomen voor online marketing. Want met het neerzetten en herpositioneren van sterke merken is het steeds belangrijker geworden om het ook écht te laden en activeren. Het zette ons aan het denken en zo hebben we ons team vorig jaar al verder uitgebreid met ervaren marketeers. 

Maar het zette nog meer in beweging. 

Huidige eigenaar Peter van Roon heeft ruim 14 jaar met passie V1 Communicatie gerund. Met zijn kennis en ervaring in het reclamevak heeft hij onwijs veel klanten kunnen helpen en nu is het tijd om het stokje over te dragen. 

Tijd om V1 Communicatie nog veel verder te laten groeien.

Van vader naar zoon

Peter en zoon Frank zaten in de auto onderweg naar Friesland toen Peter vroeg of Frank ambitie had om het stokje van V1 Communicatie over te nemen. 

Het antwoord was meteen ‘ja’, maar hij had wel een belangrijke vraag aan zijn vader: ‘Als je het nog een keer over mocht doen, wat zou je dan anders doen?’ Peter hoefde daar niet lang over na te denken en zei: ‘Ik zou het samen met iemand hebben gerund.’ 

Voor Frank was de enige geschikte kandidaat Danique. Ze kenden elkaar vanuit het werkveld en hadden al eerder met veel plezier samengewerkt. 

Met dat idee ging Frank naar Danique en zo is het balletje gaan rollen. Avonden en weekenden lang werd er gebrainstormd, gedroomd en zijn ideeën uitgewerkt. Tot het moment dat het businessplan klaar was en het tijd werd om de volgende stap te nemen.

Nieuwe eigenaren V1 Communicatie

Op de werkvloer zijn ze compagnons, maar daarbuiten goede vrienden. Frank van Roon uit Harderwijk en Danique Bras uit Zeewolde zijn per 1 januari 2022 officieel de nieuwe eigenaren van V1 Communicatie. 

Ze nemen het over van Peter, maar niet zomaar, want Peter blijft nog 2 jaar actief binnen het bedrijf. Enerzijds om klanten te bedienen, maar ook om zijn ervaring en wijsheid te delen met zowel de nieuwe eigenaren als het team. 

Zo heeft V1 niet alleen intern een soepele en zachte overgang, maar blijft het ook voor alle betrokkenen een vertrouwde werkwijze.

Ambities Frank en Danique

V1 Communicatie is onwijs sterk in haar designerskills, dus dat blijft hetzelfde en zal alleen maar groter worden. Maar daarnaast wordt er nu actief gewerkt aan de online marketing divisie. Deze was eerder vooral ondersteunend aan de studio, maar het team is al uitgebreid met specialisten op het gebied van onder andere advertising, conversie optimalisatie en content. 

Zo kunnen klanten op veel meer vlakken geholpen worden op een dieper en hoger niveau dan al gewend was. Bovendien wordt V1 nu voor veel meer bedrijven interessant en kunnen we een grotere doelgroep van dienst zijn! 

Frank en Danique

Even voorstellen

Frank is zijn hele leven al van een afstand betrokken geweest bij V1 en heeft het door alle verschillende fases zien gaan. Dat wakkerde het ondernemerschap al aan, want ook zijn drie zussen zijn allemaal actief en succesvol als ondernemer. De appel valt niet ver van de boom, blijkt maar weer.

Die inspiratie en motivatie neemt hij mee samen met zijn bedrijfskundige achtergrond. Hij gaat zich binnen V1 vooral bezighouden met accountmanagement en de cijfermatige kant van het bedrijf. 

Danique heeft daarentegen een Bachelor in communicatie en een bewezen trackrecord als online marketing manager bij grote (e-commerce)bedrijven. Zij zal zich daarom volledig richten op de interne werkprocessen, het opleiden van nieuw personeel en werkt daarnaast ook zelf actief aan de grote accounts. 

Samen zijn ze de perfecte combinatie en kunnen ze goed ieder een eigen focus houden op zowel intern en extern.

Knallende start en groei

Ruim een jaar geleden hebben Frank en Danique moeten werken aan een businessplan en daar hebben ze bewust de tijd voor genomen. Alles om de overgang zo soepel mogelijk te laten lopen en een goede basis te bieden voor alle betrokkenen. 

En die staat! 

Zo hebben ze in de eerste maanden al een nieuwe online marketeer aangenomen en is het complete kantoor verbouwd. Dat mocht ook wel, want het interieur was echt toe aan vervanging. Het is simpelweg niet meer te herkennen… dus dat laten we hieronder zien! 

Die verandering is natuurlijk cosmetisch, maar er is nog meer veranderd. Zo hebben we een aantal hele leuke nieuwe klanten mogen verwelkomen. Nu onze online marketing afdeling aan het groeien is kunnen we namelijk ook andere projecten aannemen. 

Zo hebben we meerdere webshops waar we nu de advertising, SEO en conversie optimalisatie uit handen nemen, maar ook werken we aan het opzetten van affiliate websites en e-mailfunnels. Echt het complete plaatje!

V1 oude kantoor
V1 nieuw kantoor

Dobby de kantoorhond

En naast nieuwe eigenaren is er nog een belangrijk schepsel bijgekomen in het team: Dobby! Deze kantoorelf is van Danique en iedereen is verliefd op hem. Kan ook niet anders, want hij sjouwt de hele dag zijn favoriete knuffel (Wallie de walvis) achter je aan, net zo lang tot je hem aandacht geeft.

Zit blijkbaar in het team, want op diezelfde manier geven wij niet op tot we het beste resultaat hebben behaald voor onze klanten. Wist je trouwens dat een kantoorhond bijdraagt aan een ontspannen sfeer op kantoor? En meteen een goede reden om in de middag met zijn allen buiten een half uur te wandelen!

Ontdek wat V1 Communicatie voor jou kan doen

Wij hebben vooral heel veel zin in alles wat de toekomst gaat brengen en kunnen niet wachten om alles te delen over onze plannen. Maar dat betekent ook dat we ruimte hebben voor nieuwe projecten!

Heb jij al enige tijd behoefte aan een frisse blik op je marketing en resultaten en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Je bent altijd welkom om het vernieuwde kantoor te aanschouwen en kennis te maken met ons team. 

Liever eerst kijken wat we allemaal kunnen betekenen voor je? Lees dan verder op onze website en vraag een gratis marketingscan aan. We kijken en denken graag met je mee om te zien welke kansen je nog laat liggen en hoe wij je daarbij kunnen helpen! 

Zien we jou binnenkort?

Geschreven door

Danique Bras

Gepubliceerd op 13 april 2022

Categorie V1