Giraffes4Zebras neemt diensten over van het failliete V1 Communicatie

Nunspeet, 3 oktober 2023 - Met het recente nieuws over het onfortuinlijke faillissement van V1 Communicatie uit Ermelo, is er nieuws voor de klanten van het bedrijf. Giraffes4Zebras, een full-service marketing- en communicatiebureau uit Nunspeet, heeft aangekondigd de diensten van V1 Communicatie over te nemen, waarbij het zich inzet om lopende projecten en campagnes naadloos voort te zetten.

"We vinden het voor de medewerkers van V1 en haar klanten treurig om te horen over de uitdagingen waarmee V1 Communicatie werd geconfronteerd," zei Caspar Norg, eigenaar van Giraffes4Zebras. "We willen echter de klanten van V1 Communicatie verzekeren dat hun projecten en campagnes bij ons in bekwame en zorgzame handen zijn."

Het team van Giraffes4Zebras zal de komende weken actief contact opnemen met alle betrokken klanten om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en eventuele vragen te beantwoorden. "De tevredenheid van onze klanten staat voorop. Tijdens deze overgang zijn we vastbesloten om zowel voortdurende als nieuwe klantrelaties te koesteren, en te zorgen voor een soepele integratie van lopende projecten", voegde Norg eraan toe.

Giraffes4Zebras staat bekend om zijn innovatieve en effectieve strategieën en marketingoplossingen.

Klanten van V1 Communicatie kunnen verwachten dat ze dezelfde hoge kwaliteitsstandaard en persoonlijke aandacht ontvangen die ze gewend waren.

Voor vragen of verdere informatie over deze overname kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het communicatieteam van Giraffes4Zebras.

Over Giraffes4Zebras

Giraffes4Zebras is een full-service marketing- en communicatiebureau met ruime ervaring in het leveren van uitmuntende strategische- en marketingoplossingen. Met een team van experts streeft het bureau ernaar om innovatieve en effectieve strategieën te creëren die merken helpen groeien en organisaties helpen hun communicatiedoelstellingen te behalen.

Caspar Norg