Sluiten

creatieve profs zonder poeha

Bekijk showreel

creatieve profs zonder poeha

Zoekt u een no nonsense bureau zonder kapsones? Dan zit u hier helemaal goed! Vergeet de gladde reclamepraatjes, de reclamefilosofieën die met veel bombarie aan u worden voorgeschoteld. Ga voor een prettig en toegankelijk bureau dat van wanten weet en niet vies is van de nodige zelfspot! Welkom bij V1 Communicatie!

Online
resultaat behalen

Ons doel is om samen met u mooie resultaten te boeken. Dat doen we door samen met u de juiste inzet in de juiste kanalen te bepalen. Of het nu gaat om het bouwen of restylen van een website en webshop of juist de optimalisatie ervan. Ook conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en online adverteren zijn voor ons gesneden koek! Als we voor u aan de slag gaan, delen we regelmatig de voortgang, zodat u weet wat wij doen en wat het u oplevert!

Bekijk meer

Segafredoshop

Koffie bestellen zoals deze smaakt in Italië? Op Segafredoshop.nl ben je aan het juiste adres. Segafredo Zanetti is de grootste producent van Espresso in de wereld. Met de nieuwe webshop haal je eenvoudig lekkere koffie in huis. Wij mochten de webshop ontwikkelen. Het resultaat? Net zo smaakvol als hun koffie! Beoordeel het zelf op www.segafredoshop.nl

PRIEMA

PRIEMA doet wat ze belooft: het leveren van topkwaliteit! Voor de continu hoogwaardige productie beschikt men over een modern en veelzijdig machinepark en werkt PRIEMA voor klanten als DAF, Porsche en Bosch. Daar hoort natuurlijk een dito online uitstraling bij, en ja u begrijpt het al, die verzorgde wij van A tot Z.

Stichting HOE

Om mensen optimaal te kunnen ondersteunen, werkt HOE samen met lokale kerken in Oost-Europa. Ter plaatse weet men vaak het beste waar de nood het hoogst is. En als HOE een voedselactie op touw zet, wordt alles ingekocht bij ondernemers daar. Dit scheelt transport én stimuleert de plaatselijke economie. Wij verzorgden een nieuwe huisstijl en zijn bezig met de uitrol van diverse campagnes.

Camping de Scheepsbel

Voor acties en campagnes maakt De Scheepsbel gebruik van Facebook en de digitale nieuwsbrief. Of dat veel tijd kost? Welnee! Zowel teksten, beeld als publicatie verzorgen wij op structurele basis voor Camping De Scheepsbel, zodat zij volledige aandacht aan hun gasten kunnen schenken.

All4Fysio

Landelijke webshop van fysio- en paramedische producten als braces, verbruiksartikelen, tapes en oefenmaterialen. Alle verkopen worden afgehandeld via de webshop. Potentiële kopers verleiden we via de catalogus, actiekranten, diverse nieuwsbrieven, social, advertenties en flyers.

PCOB

Nog steeds eem van de snelst groeiende gebruikersgroepen op het internet: de senioren! Daarom koos PCOB voor een sterke focus op het gebruik van online materialen, te beginnen met een moderne, gebruiksvriendelijke nieuwe website. Naast ondersteuning op het gebied van actieve communicatie, ondersteunen we PCOB ook met een scherpe analyse naar aanleiding van de prestaties van de website.

Infographics & Videographics

Heerlijk om complexe informatie middels pictogrammen of heldere illustraties op een eenvoudige manier voor het voetlicht te brengen! Het helpt u bij het overbrengen van uw boodschap. Soms kan het extra helpen wanneer we de infographics ook animeren en zo het verhaal nog meer beeldend kunnen vertellen: de zogenaamde videographics. Mocht u zoiets willen hebben, bel ons dan. Er is heel veel mogelijk in veel verschillende stijlen en technieken. Veel kunnen we zelf, sommige dingen ook niet, maar daar hebben we dan weer een groot netwerk voor. We ontzorgen u graag met het maken van de juiste vertaalslag!

Bekijk meer

Jansen MVO Jaarverslag

Complexe, technische of financiële en andere cijfermatige content wordt ineens een stuk meer lezenswaardig en begrijpelijk door deze info te verpakken in aantrekkelijke en heldere visuals. Niks nieuws of spectaculairs, maar ook hierin kunnen we u van dienst zijn.

Tussen
Wal & Schip

Voor Stichting Ontmoeting maakten wij de (soms complexe) situatie en herintegratietrajecten van exgedetineerden inzichtelijk voor met name gemeenten. Heeft u ook een complex verhaal? We helpen u graag met het vereenvoudigen ervan.

Waterschap Salland

Hoe vertel je op een aantrekkelijke manier een droge boodschap? Voor Waterschap Salland verzorgden wij de nodige tools voor hun online communicatie, waaronder deze videographic.

Merkbouw

Feitelijk laat het zich soms moeilijk omschrijven welke rol we bij klanten spelen. Het ene moment zijn we sparring partner, het andere moment brengen we structuur en helderheid in complexe zaken, en weer een ander moment werken we met elkaar een creatieve invalshoek uit op een concrete communicatievraag. Hoe het ook zij, V1 werkt graag sámen. Samen met u als klant en samen met andere specialisten als we vinden dat dat nodig is. V1 voert hierbij de regie. Zodat het niet blijft bij een mooi merkverhaal, maar het ook met de daadwerkelijke implementatie ervan wel snor zit.

Bekijk meer

Ducky Dons

Waar het avontuur begon met ‘slechts’ een nieuwe website, is het uiteindelijk uitgegroeid tot een totale rebranding. Het logo en de huisstijl waren wat verouderd en zodoende toe aan een nieuw jasje. Ducky Dons is ambitieus, modern, professioneel en een bedrijf met een verhaal. Hier heeft V1 een visuele vertaling van gemaakt wat heeft geresulteerd in een fris resultaat.

Lees het proces!

Breman

Breman installatiegroep met zo’n 1500 medewerkers is een familiebedrijf met een bijzondere en unieke structuur. Wij bedachten en produceerden een interne en externe campagne inclusief slogans, filmpje, fotografie en merkenpaspoort.

Ontmoeting

Nog zo’n mooie klant. Draagvlak voor het nieuwe logo bij de volledige breedte van de organisatie was een uitdrukkelijke wens, dus hebben we van het positioneringstraject en het huisstijltraject een interne campagne gemaakt. En met succes. Aan betrokkenheid van zowel medewerkers als vrijwilligers geen gebrek! Inmiddels werken we hard aan een nieuwe website en sorteren we voor op een campagne in het najaar.

SGP

Wie bij de SGP nog denkt aan mannen in zwarte pakken die niet met hun tijd meegaan, heeft het helemaal mis. Deze partij is er eentje die midden in de maatschappij wil staan en vanuit haar standpunten stelling durft te nemen en vooral in dialoog wil gaan met die ander. Wij bedachten een nieuw fris logo en dito corporate uitstraling en denken op dit moment mee in de verkiezingscampagne 2017.

Segafredo

Segafredo Zanetti is de grootste producent van Espresso in de wereld. Met meer dan 90.000 klanten worden er meer dan 60 miljoen kopjes Segafredo espresso per dag gedronken. Hoe is dit koffiemerk gegroeid in Nederland? Door een heldere en duidelijke positionering, een mondiale overzichtelijke website met het volledige aanbod en door continu (online) contact te houden met de consument.

Groevenbeek Klassiek

Een gratis klassiek openlucht concert in de tuin van landgoed Oud Groevenbeek tussen Ermelo en Putten. Na een succesvol eerste concert in 2014 komt dit evenement ieder jaar terug. En hoe! Door actieve inzet van online kanalen als website en social media en offline kanalen als flyers en advertenties is het aantal bezoekers inmiddels meer dan verdubbeld, naar 5000!

Video & Animatie

Filmen we zelf? Dat hangt er vanaf. Meestal niet eigenlijk. Maar wat onze toegevoegde waarde dan is? Dat u een prettige partner heeft om uw ideeën te spuien of gewoonweg uw vraag te stellen. We denken met u mee, komen met ideeën en mogelijkheden, geven advies -ook als u gewoon geen video zou moeten maken zeggen we dat- en ja, vervolgens maken we een script en een storyboard zodat u verzekerd bent van een goed verhaal. We selecteren de meest geschikte filmproducent passend bij uw budget en begeleiden de productie totdat u helemaal tevreden bent. Klinkt goed toch? Bel 0341 410 610 voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk meer

Breman Installatiegroep

Voor een interne campagne bedachten wij dit filmpje. Laten merken dat medewerkers het belangrijkste kapitaal zijn van Breman en dat men trots mag zijn op het feit een Breman –of vrouw- te zijn. Samen vormen zij het bedrijf. Wij bedachten script en voerden de regie.

ibouwen

Ook zoiets. Een digitaal magazine! Een communicatiemiddel om ook eens in overweging te nemen. Ter ondersteuning van uw papieren magazine of ter vervanging van. Wij helpen u graag van begin tot eind aan de totstandkoming ervan. Bekijk hier een voorbeeld

PRIEMA

Zonet vertelde we u al over PRIEMA. Naast de broodnodige aanpak van de website was een corporate film ook een uitdrukkelijke wens. Zie hier het resultaat. Ook een bedrijfsfilm laten maken? Kom dan eens met ons van gedachten wisselen!

Check ons team

Rob Schaaphok

designer

Leonie Vermeltvort

projectmanagement

Peter van Roon

owner

Lydia de Wild - Folbert

(online) marketing

Hanneke Fakkeldij

designer

Irthe Brummelman

(online) marketing

Cees de Valk

art director

Is dit alles?

V1 goes digital? Waar zijn die vertrouwde folders, flyers en huisstijlen gebleven? Dat we dat voor u kunnen maken weet u waarschijnlijk al. En eigenlijk maakt het ook niet zoveel uit met welk communicatie- of designvraagstuk u bij ons komt. Wij weten de weg in marketing- en communicatieland en helpen u graag vérder. Voel u vrij om eens met ons van gedachten te wisselen! Whatsapp, mail of bel ons!

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×